ponedjeljak, 21. siječnja 2013.

... stare priče: jedno zaboravljeno putovanje u Prelog !

... znači putovalo se i kroz zaleđeni zimski siječanj na party u Prelog; MK Ren Ban Prelog, godina je 2008.
... ovako sam to na forumu Motocikli.com tada kratko opoisao:


...evo lijep dan je osvanuo u subotu, prije toga kratki "mobi",dogovori o potvrdi ideje za odlazak u Prelog, pa tref kod OMV-a blizu Coca-cole i nalazimo se Deda, Tamigači (Coprnica i Igor) i moja malenkost (svi iz UBM-C). Na sretan put nas otpravišše Gec, Dado VN i draga mu, pa nakon kavice i punjenja spremnika polazak. Cesta ljigava, vrlo toplo vrijeme i evo nas Popovac, pa Helena pa stara cesta prema VŽ.......
Jedan zastoj radi kavice osvježženja i protegnuća udova, pa nastavak ugodnog tria (dvokotačkog) i kvarteta (ljudski potencijal), malo tražženja po samom mjestu održžavanja Otok-u (promjena lokacije-zimska destinacija) i upadosmo vrlo rano, domaćini tek otvorišše prve gratis kapi PAN-a (znači na vrijeme). Malo čavrljanja, upoznavanja sa domaćinima, pa Triljanima, pa dođe i Palomas iz Veterana, pa ostali Veterani, pa ostali domaći, pa ostali......... Grah je opet na vrijeme zamirisao, pa koji PAN (ali oprezno zbog noćnog povratka).... i to je to. Puno dobro družženja, ali zbog povratka nismo zaružžili. Hvala domaćinima i svima ostalima na odličnom provodu.


Prije polaska na "kiviću"
Po dolasku u Otok kod Preloga



 Na kavu osvježenja, negdje uz cestu ...
Deda u traženju sendviča !
Deda i Tamigo (lijevo i desno) sa Palomasom (sredina); prvo upoznavanje s ljudinom!
Deda i ja tamanimo grah !


... treba dodati priči kako smo se smrzli pri povratku nazad po zaleđenoj cesti, kišica nas prala ali hvala Bogu vratismo se čak i bez prehlade. Događaj fotkanja i druženja s tadašnjom ekipom iz Mk Veterani prethodio je i našem konačnom razlazu s UBMC-om.


 http://www.motocikli.com/forum/index.php?topic=6186.0

Nema komentara:

Objavi komentar