nedjelja, 31. listopada 2021.

... usputnosti - vizualno osvježenje Pakraca !

 ... grafite sam uvijek volio, ne one švrljotine koje idioti nasprejaju, prešaraju i pošaraju na nekom zidu, ponekad i netom osvježenoj i uređenoj "fasadi", volim kada grafit ima notu umjetnosti, uličnog arta, poruke te time uljepšaju neki dio grada u smislenoj akciji.


... lijepo je bilo promatrati napredovanje oslikavanja jedne dugo nekorištene zgrade na staroj željezničkoj postaji u Pakracu, malo dalje od jedne zaboravljene hrpe željeza koja se zove starom lokomotivom s koje pršte godine nebrige i besmisla postojanja u takvom jadnom stanju.

... vjerojatno znak autora!


... akciju sam promatrao tijekom izvođenja radova sa izdvojenog zapovjednog mjesta u Palmi uz PAN. Pan mi je osvježio grlo, a njihov rad srce.


... sada sam s FB-a i stranice: Udruga djece branitelja Domovinskog rata Pakrac - Lipik našao "krivca" za ovaj novi gradski ukras!
... tekst sa FB: 
Pročelje zgrade na starom željezničkom kolodvoru u Pakracu dobilo je novi izgled! Zahvaljujući Anamarija Blažević - gradonačelnica Pakraca, Grad Pakrac, Branimir Suk, Graffiti Ranč Legrad i njihovim prijateljima, uz ogroman angažman članova i volontera naše udruge realiziran je ovaj zahtjevan i izazovan projekt. Hvala svima koji ste se jučer posjetili željeznički kolodvor! S ovom akcijom ne završavamo priču oko željeznice, u planu je još aktivnosti ali o tome uskoro.

 ... dobrodošli iz svih smjerova, a ovo ćete naći                                                                                                  dolazeći iz smjera Krndije, Daruvara!



... istini za volju bio sam uvjeren kao će nakon radova ostaviti gomilu smeća, no danas sam ugodno iznenađen i zatekao hrpu smeća - no uredno prikupljenog na jdenoj hrpi za koju se nadam da će komunalci brzo odvesti. Bravo ! Što više - mislim da su očistili i puno više nego što su sami "proizveli". Još jednom - bravo pakračkoj mladeži.


... a vlak, njega su neki neželjezničari zaboravili i ostavili na sporednom kolosijeku zaborava !


Nema komentara:

Objavi komentar